Com és costum, el dissabte 18 de gener  i el diumenge 19, els  més propers al dia de Sant  Antoni (17 de gener)  s’ha celebrat, com diu la tradició la festa de Sant Antoni Abat.

Dies abans els majorals van tallar la malea i els arbres per a l’arrossegament.  També lFoguerà 14-2es dones  van fer els pastissets i les coquetes.

El diumenge anterior, van ser beneïts alguns dels cavalls dels majorals i després van fer l’acapte pel poble.

El dissabte, amb preocupació per la pluja que caia,  esperant un poc, es van poder entrar els dos ròssecs i també el carro de la malea.Foguerà 14-1

Per la vesprada es va muntar la foguerà al mig de la plaça. A les 20 h. li van botar foc. Ací teniu dues fotos  de la cremà. La de  l’esquerra vista des de la porta de l’església. La de la dreta, des de l’interior.

Sobre les 23 h., amb els cavalls emmantilats i ben mudats amb les cabessades i demés ornats, es va recòrrer el poble i es va dir la  publicata, crítica sonrient del que ha passat al poble en un any. Després es van repartir les coquetes ja beneïdes.  

El diumenge els majorals van participar en la celebració de la missa i per la vesprada van fer les corregudes en el lloc de costum, amb participació sobretot de xiquets i de xiquetes. Tots contents, especialment els qui van guanyar pollastre.

Van fer la rifa del porque i van portar els santets a la casa abadia, ja que no han eixit encara majorals per a l’any que ve.

Tot ha anat en pau i no ha hagut desgràcies.