20150307_120753

El  dissabte 7 de març, 50 aniversari de la meua ordenació sacerdotal, a les 12 h., vam celebrar l’ Eucaristia en acció de gràcies.

Des d’ací també agraïsc a tots els companys capellans que van acudir en número de 21, igualment al diaca Pasqual i a tots els que, en prou quantitat, des de distins pobles (Albocàsser i la Vall d’Uixó especialment) van acudir per participar-hi.  

L’important va ser la celebració a l’església, senzilla i participada. El «mosset,» com diem ací, oferit per l’Ajuntament, ens va permetre saludar-nos i xarrar una miqueta.

També va ser important per a mí poder dinar amb els meus germans, dels quals dos viuen fora.  Van vindre cadascú amb la seua dona.

Va ser, tot, de debò, una acció de gràcies, acció de gràcies a Déu i als qui es van unir a la celebració, també als qui no van poder vindre i van pregar i van donar gràcies a distància. Acció de gràcies que continua.